Zeferino i la Chimera F2 Lightbank

A Zeferino Iluminación Profesional volem parlar-vos de la nostra Chimera F2 Lightbank.

Per què? Doncs perquè a més de ser increïble, som els únics que la tenim de tota Espanya!

La Chimera F2 Lightbank té moltíssimes avantatges per a qualsevol rodatge, i és que es pot utilitzar tant en interiors com en exteriors. Tot i que té unes generoses dimensions, ni més ni menys que 9 metres x 4,5 metres, el cert és que en cas de voler fer-la servir en exteriors, és molt fàcil de transportar. La seva característica modular fa que pugui ser transportada en els camions de rodatge habituals i el seu muntatge posterior no us ocuparà més de 4 hores, si es realitza entre dues persones.

La llum que genera la Chimera F2 lighbank  és “llum líquida» gràcies al revestiment reflectant de plata suau i les seves teles difusories, que creen una font de llum extremadament eficient amb una qualitat d’il·luminació perfecta per a ressaltar les línies del producte il·luminat.

És per aquest motiu que s’utilitza, sobretot, en comercials per a cotxes, que és on realment ofereix les seves millors característiques. Si vols fer un spot d’un cotxe, la Chimera F2 Lightbank no pot faltar! I sinó, feu la prova, i veureu com és un èxit assegurat.

Però, no només la mida de la Chimera i el seu tipus de llum, són les claus de l’èxit d’aquest producte, sinó que a més, té un control d’il·luminació i pot ser motoritzada. Amb aquest sistema, podreu apreciar com n’és de pràctica i com d’eficient resulta treballar amb ella.

A Zeferino ho tenim clar, utilitzar la Chimera F2 Lightbank  és increïble!

Zeferinostudio_05

 

la foto

3        1

Deja un comentario