Zeferino amb el grip Brick

El 8 de maig del 2015 vam publicar aquest vídeo a la pàgina de Facebook de Zeferino Il·luminació Professional que va tenir una gran repercussió.

 

¿Cómo operar un cañón de luz un viernes? La respuesta aquí:

Posted by Zeferino on Viernes, 8 de mayo de 2015

 

El protagonista del vídeo era en Brick, grip a la ciutat de Nova York, que sortia ballant Single Ladys mentre operava un canó de llum durant el concert de la cantant Beyoncé.

La publicació va causar tal magnitud que es va convertir en viral aconseguint així 1622 m’agrada, 4220 comparticions i 169 comentaris.

Per sorpresa nostra, el vídeo també va arribar fins a la dona d’en Brick, la Roe.

Roe es va posar en contacte amb nosaltres per saber de on havíem aconseguit el vídeo. Nosaltres haviem trobat el vídeo a Youtube.

Vam decidir recompensar en Brick per aquells balls amb el canó de llum i li vam voler enviar un petit detall directe fins a Nova York.

Li vam enviar un kit complet amb tots els accessoris que Zeferino disposa per als tècnics d’il·luminació (el nostre catàleg, diferents peces de roba i accessoris diversos útils per al dia a dia d’una jornada de treball).

Un any després, al Metlife Steadium en East Rutherford, a Nova Jersey, en Brick torna a realitzar una feina. Aquesta vegada però, amb nosaltres! Amb Zeferino Il·luminació Professional! 😉

Moltes gràcies Brick per gaudir d’aquesta professió de la mateixa manera que nosaltres ho fem!

12165658_10153584968990295_1067312716_n

Deja un comentario