Zeferino en el NAB 2016

Zeferino Iluminación profesional us escrivim aquest cop des de Las Vegas, on un any més tornem a visitar la fira de l’audiovisual més gran del món, el NAB 2016. Una cita molt interessant per tots aquells que ens dediquem al món audiovisual.

Un cop més, tornem carregats de novetats en tot el que fa referència a il·luminació i volem donar-vos un petit tast de què ens hem trobat:

Kinoflo ens torna a ensenyar del que són capaç de fer respecte els fluorescents de LED.

Després de l’èxit de la sèrie Celeb que van presentar l’any passat, ens presenten una nova sèrie que té la capacitat de canviar la làmpada LED a verd/magenta (molt important per als tons de pell suaus i per als mescladors de fonts de llum). A més, han afegit noves capacitats a la seva Diva Lite, que ara tindrà un ordinador integrat a la part posterior per a les actualitzacions de firmware.

Pel que fa a ARRi, també han anunciat 10 noves característiques importants per a la seva popular sèrie LED SkyPanel amb les biblioteques de gel incloses.  Ara podràs emular una gran varietat de gels d’il·luminació amb una llibreria de filtres Rosco i LEE integrades al SkyPanel, que podràs canviar en qüestió de segons a través dels controladors, sigui pels controladors a bord o mitjantçant l’ús del DMX. Algunes de les característiques que inclouen i que cal destacar per sobre la resta, és el mode de gamma baixa per a situacions clau per tal de mantenir la reproducció de color. També, un mode de tungstè que emula el comportament d’aquest dispositiu creant el mateix efecte que una làmpada de tungstè tradicional.

I l’esperat Mole-richardson i el seu espectacular nou dispositiu LED de 10K! El representant de Mole- Richardson, Brian Estace, va fer una demostració de les llums, on l’estrella va ser el Fresnel LED, el més gran del món, amb l’increïble 10K. Aquest fresnel es pot accionar a través d’una presa de corrent estàndard quan s’utilitza un tàndem amb una font d’alimentació. També, van presentar un Fresnel 5K LEd amb una font d’il·luminació incorporada i un skypan també de 5K.

2016-04-20 19.58.23

2016-04-20 18.56.02

2016-04-20 19.52.58

2016-04-20 20.03.28unnamed

Deja un comentario