Zeferino a VCI

Video Cine Import, empresa de distribució de material professional per a cinema i televisió, va realitzar dimecres una presentació de les seves últimes novetats de cinema digital i il·luminació professional a Madrid. Els productes protagonistes d’aquesta vetllada van ser, com no, l’ARRI Alexa Studio, i pel que fa a il·luminació, els productes estrella van ser els HMI M40 i els nous projectors de LED L7-C, tots dos fabricats per ARRI.

Juan Carlos Gómez A.E.C va ser el responsable de fer conèixer aquests productes als assistents. Zeferino va tenir els seus representants, sempre atents per no perdre ni un detall.

De l’Alexa, que més es pot dir quan ja està tot dit, simplicitat i eficàcia, pensada per a per adaptar-se a les noves necessitats del sector, format directe de ProRes 422 i 444. Es va acabar transformar arxius contínuament. Per als més interessats us deixem uns links de recursos i eines en línia : ARRI ALEXA.

Pel que fa a il·luminació, els M40 és el producte més prometedor, Després de l’èxit dels nous M-18, com tots els membres de les sèries M, el M40/25 unifica els avantatges d’una llum PAR i d’una base de Fresnel. la unitat està al descobert i per tant produeix una llum molt brillant, però també enfocable a un rang de 18 º-52º HPA, projectant una ombra nítida. El llum reflector està optimitzat per a làmpades de 4000W, però també es pot utilitzar amb làmpades de 2500 W. El cap del projector està equipat amb un mòdul CCL( Compensation for cable loss). Quan s’opera amb el ballast electrònic nou d’ARRI 2,5 / 4 kW amb CCL, la potència es manté també quan els cables són molt llargs. Això significa que la sortida de llum és uniforme independentment de la longitud del cable. Al nostre parer els M-40 guanyaran terreny en el nostre mercat donades les seves múltiples possibilitats.

Finalment, però no per això menys important, es va presentar els L7-C, són els primers projectors de LED que pretenen incorporar les característiques d’un Fresnel, com concentrar la llum i al mateix temps crear una llum homogènia. L representa LED i 7 per a les 7″ de lent Fresnel que comparteixen tots dos models. El L7-T és de 3200 K mentre que el L7-C és un model on es poden controlar la temperatura de color, la correción verda-magenta i la creació de llum de colors RGBW que s’estableixin amb facilitat.

Això és tot des de la redacció de Zeferino. Esperem les vostres opinions a les nostres xarxes socials.

 

Deja un comentario