El mosaic LED que tothom vol

Aquesta setmana a  Zeferino Iluminación Profesional parlem del mosaic LED que tothom vol. Sempre hem apostat per les noves tendències dins del sector, ja des de l’any passat el LiteGear Litetile ha format part del nostre catàleg. Es tracta d’un mosaic de llum suau híbrid format per diferents panells de tela units entre si. Poden plegar i són flexibles, per a un millor transport i emmagatzematge.
Litetile
El món de la tecnologia, inclosa la il·luminació audiovisual no para d’avançar a gran velocitat, fent productes més lleugers, adaptables, compactes i sobretot amb menor consum d’energia, que és una cosa molt important dins el camp en el qual ens movem.

Aquest dispositiu és l’eina perfecta; per les seves formes, pes i mida; per il·luminar qualsevol espai de forma creativa i diferent. És un dispositiu perfecte no només per al sector audiovisual, si no per a un teatre, un esdeveniment o qualsevol localització que es preï a ser il·luminada com es mereix.

El fabricant LiteGear aquesta especialitzat en equips d’il·luminació LED, sempre amb les premisses de lleugeresa i adaptabilitat per a qualsevol producte de la marca. A més tots presenten una precisió cromàtica que molt pocs competidors poden oferir als seus usuaris.

El mosaic de LiteTile proporciona una llum suau que pot col·locar-se en qualsevol àrea difícil al principi ja que és adaptable al tractar-se d’una tela. Té diferents mides; 8×8, 4×4 o 2×8. Està format per diferents panells de tela que s’uneixen entre si per velcro, plegables per a un millor transport i emmagatzematge. El model 4×4 té també una versió Plus, oferint més de 10.000 lúmens, amb un pes de tot just 2kg i una potència de 200W. Per la seva banda, el 8×8 arriba als 23.000 lúmens, amb un pes de 3,7 kg i una potència de 400W.

Qualsevol LiteTile pot fixar-se en qualsevol superfície, com un pal • li per poder-se inclinar o colorcarse de qualsevol forma.

unnamed

En aquesta foto veiem el mosaic utilitzat per Javier Català per Mazda amb la productora El desierto de Nevada.

Leave a comment